Selecteer een pagina

SMEE doet

Omsmeden

Relaties verwarmen en van daaruit omsmeden, muren slechten en mensen connecten, inhoud en proces verbinden en beleid en uitvoering naadloos op elkaar laten aansluiten. Dat is wat Nanneke van der Heijden, de persoon achter SMEE, actief en creatief voor u kan betekenen. SMEE laat verbindingen ontstaan van waaruit mensen, beleid en processen in beweging komen.

Smidshamer

De motivatie haalt SMEE uit het inzicht dat nieuwe vormen van samenwerking, procesarchitectuur of aansturing nodig zijn om de ontwikkelingen in de participatiesamenleving tegemoet te treden. SMEE helpt daarbij door de ene keer de smidshamer, de satéprikker of de sneeuwbal te zijn. En de andere keer te fungeren als duvelstoejager, de routekaart, het creatieve brein of het pakkende verhaal

Zonder wrijving geen glans

SMEE krijgt energie van een participerende samenwerking met de betrokken partijen en van projecten waarbij het gaat om het proces én de inhoud. SMEE is niet bang voor tegendruk weerbarstigheid of spanning. Zonder wrijving geen glans! Door gebruik te maken van de aanwezige energie, organisatie en commitment levert SMEE resultaatgericht maatwerk dat inspeelt op de context én het detail. Enthousiast faciliterend, betrokken onderzoekend en actief uitvoerend.